Over BMF studio interieur

Mijn naam is Babette Venema-Aben en ik ben de drijvende kracht achter BMF Studio Interieur. Als interieurontwerper geef ik interieuradvies aan zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Al van jongs af aan heb ik een passie voor interieur ontwikkeld. Als klein meisje was ik altijd al bezig met het veranderen van mijn kamer en al snel werd ik door mijn directe omgeving steevast om interieuradvies gevraagd.

Het is mijn missie om een stijlvol en persoonlijk interieur te creëren dat gekenmerkt wordt door sfeer, warmte en eenheid. Een interieur dat perfect past bij de opdrachtgever om daarmee een echt thuis of inspirerende werkomgeving te realiseren. Voor elk interieuradvies kun je bij mij terecht. Wat kan ik voor jou betekenen? Ik kijk uit naar onze samenwerking!

Klanten over BMF Studio Interieur

Marloes
Lees verder
“Ik kwam Babette op het spoor omdat ik op zoek was naar advies over de inrichting van een aantal kamers. Haar concept van een eenmalig bezoek waarin zij direct advies geeft, sprak me erg aan en pakte precies uit zoals ik hoopte. Zij werkt kalm het hele huis door en gaf verschillende tips om, met behoud van eigen spullen, mijn huis om te toveren naar een warme, functionele plek. Met haar creativiteit en oog voor detail wist zij mijn vragen en behoefte om te zetten naar een breed concept waarbij kleur, inrichting en accessoires prachtig samenvielen. Het was prettig dat zij daarnaast ook hulp en advies bood bij het zoeken en aankopen van nieuwe spullen, zo konden we het advies na het eerste bezoek direct uitbreiden en uitvoeren. Babette is bovendien heel prettig in haar communicatie: zij reageert snel en wist haar planning ook op korte termijn passend te maken voor mij.”
Steunpunt Zelfregie en Herstel
Lees verder
“Het was fijn schakelen met BMF Studio Interieur. Het proces van wat willen wij, wat kan en wat moet verliep soepel, er werd snel geschakeld.Het ontwerp past uitstekend bij onze wensen rondom look-and-feel. Een relatief kleine ruimte werd multifunctioneel ingericht: van knusse ontmoetingsruimte met opties om de een ruimte eenvoudig om te toveren naar een ruimte die geschikt is voor een groepsbijeenkomst.”
Peter SybesmaPartner PropertyPeople, Zeist
Lees verder
“Ik wilde graag lokaal in Zeist advies inwinnen / begeleiding inhuren voor de inrichting van onze nieuwe kantoorplek. Via Google kwam ik op de overzichtelijke website van BMF Studio Interieur. Ik was relatief laat met mijn verzoek naar de markt gekomen, maar Babette reageerde snel. Op basis van een uitgebreide intake, heeft Babette moodboards per ruimte gemaakt die precies tegemoetkwamen aan onze wensen. Mooie kleurensamenstelling, inrichtingsvoorstellen en goede suggesties voor de meubels en verdere aankleding. Dit laatste in de vorm van een praktische shoppinglist. Het grote voordeel voor ons was dat we hierdoor heel snel konden schakelen. We waren in een aantal weken ingericht en operationeel. Het is ook fijn dat we voor de laatste paar dingen Babette nog op consultancy basis konden inhuren. Zo werd er tot in de detail en tot op het laatste moment goed nagedacht over de inrichting en de onderlinge afstemming en zijn we heel erg blij met het eindresultaat. Ik kan Babette zeker aanbevelen.”
"Wij hebben het genoegen gehad om BMF Studio-interieur ons te laten adviseren en was onder de indruk van de service die wij kregen. Babette is iemand die aandachtig luisterde naar onze wensen en was geduldig in het gesprek. Ze heeft een fantastisch moodboard samengesteld dat we er telkens weer even bij pakken en onze verwachtingen overtrof. Babette introduceerde ideeën waar we zelf niet aan hadden gedacht. Dankzij haar deskundigheid en toewijding hebben wij alle vertrouwen dat na onze verbouwing er een interieur neergezet gaat worden die aan al onze wensen voldoet. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar inspiratie en advies voor hun huisinrichting!"
"We hebben heel fijn met Babette samengewerkt. Met haar creativiteit en kennis over de mogelijkheden binnen een interieur heeft ze ons huis omgetoverd tot een sfeervolle plek vol warmte en rust. "
Wij zijn erg te spreken over de samenwerking met Babette. Zij is een prettig persoon en luistert goed naar de wensen om die te vertalen in een mooi uitgewerkt plan. We kunnen nu vol enthousiasme aan de slag met de nieuwe inrichting van onze woonkamer.
Previous
Next