Werkwijze

Om vooraf goed inzichtelijk te maken wat ik voor jou kan betekenen en welke kosten hieraan verbonden zijn werk ik graag met interieurpakketten. Uiteraard behoort een pakket op maat ook tot de mogelijkheden. Hiervoor wordt door mij dan een offerte opgesteld. De onderstaande pakketten geven een goed beeld van de mogelijkheden en de bijbehorende tarieven. Voor aanvullend advies wordt een uurtarief van € 89,- gehanteerd.

Pakketten:

Interieuradvies thuis

Interieuradvies Thuis bestaat uit een advies aan huis van 2 uur waarin we jouw persoonlijke woonwensen bespreken en ik direct al je vragen kan beantwoorden en tips kan geven. Indien gewenst kunnen we “hands on” meteen samen aan de slag met het veranderen van bijvoorbeeld de indeling. Met mijn advies op het gebied van indeling, meubels, accessoires of kleuren kun je vervolgens zelf verder aan de slag.

Interieuradvies Thuis: tarief €210,-.

Moodboard

Als je je interieur wilt veranderen is een moodboard een perfect startpunt en hulpmiddel om ideeën en inspiratie te ordenen en om inzichtelijk te krijgen wat de gewenste woonstijl is. Het is belangrijk om goed te weten welk eindresultaat je voor ogen hebt. Een duidelijke keuze is essentieel voor een geslaagd interieur.

Dit pakket bestaat uit een adviesgesprek bij je thuis waarin je wensen aan bod komen. Op basis van dit gesprek maak ik een moodboard voor een ruimte in je huis. In een tweede gesprek wordt het moodboard bij je thuis gepresenteerd. Op basis van het moodboard, kun je vervolgens zelf verder met je interieur of kun je ervoor kiezen om BMF Studio Interieur een verder uitgewerkt interieurplan te laten opstellen.
Tarief: €340,-

Dank voor het prachtige moodboard, ben geïnspireerd geraakt!

Interieuradvies compleet

Ben je op zoek naar een compleet advies, waarbij aan alle facetten van je interieur aandacht wordt besteed, dan is het Interieuradvies compleet iets voor jou. Voor een bedrag van €1275,- ontvang je een totaal uitgewerkt plan voor een ruimte in je huis.

Interieuradvies Compleet bestaat uit een zeer uitgebreid advies bestaande uit:

De samenwerking met Babette van BMF Studio Interieur heb ik als heel prettig ervaren. Ze luistert en kijkt goed naar wat jouw smaak is en gaat daarmee aan de slag ipv een eigen stijl te willen doorvoeren. Maar zeker ook nieuwe ideeen, bv behang in onze woon- en slaapkamer, die we zonder haar niet gekozen zouden hebben, maar waar we super blij mee zijn. Ook fijn is het praktisch meedenken hoe je huidige meubels heel anders uitkomen. Bv een aantal lampjes hebben we andere kapjes op laten maken, precies in de kleur van onze nieuwe inrichting. Het leken compleet nieuwe lampen. Babette heeft echt geholpen van ons nieuwe huis een thuis te maken.

Interieuradvies online

Online interieuradvies waar en wanneer jij het wilt. Stuur je woonvraag en maximaal 5 foto’s van de betreffende ruimte naar babette@bmfstudiointerieur.nl. Naar aanleiding van je vraag neem ik per mail contact met je op om je vraag goed door te nemen. Het interieuradvies ontvang je vervolgens per mail na ontvangst van de betaling. Tarief: €170,-.

Verkoopstyling

Wil je je huis gaan verkopen of staat je huis al een tijdje te koop? BMF Studio Interieur zorgt voor de optimale presentatie van je huis. Een mooi gepresenteerd huis in styling en presentatie trekt niet alleen meer geïnteresseerden aan, maar verkoopt ook sneller en tegen een betere prijs! BMF Studio Interieur zorgt voor het optimaal verkoopklaar maken door de beste punten van jouw huis naar voren te brengen. Op deze manier verdien je de investering dubbel en dwars terug! Neem contact op voor de mogelijkheden. Tarief: vanaf €340,-.

Personal interieur shopper

Als personal interieur shopper ga ik graag met of voor jou op pad voor de aankoop van nieuw meubilair, accessoires of verlichting. Bij het doen van grote aankopen zoals een keuken of badkamer kan het ook heel prettig zijn om je eigen personal interieur shopper mee te nemen. Alle andere interieurpakketten kunnen uiteraard worden uitgebreid met een Personal Interieur Shopper pakket.

De kosten voor een dagdeel shoppen bedragen € 340,- incl. BTW. Indien vooraf een bezoek aan huis wenselijk is, dan geldt hiervoor een uurtarief van € 89,- Daarnaast wordt er € 0,30 per kilometer aan reiskosten in rekening gebracht. Bij reistijd van meer dan een uur vanaf Zeist is reistijdvergoeding van toepassing.

Design Date

De Design Date bestaat uit een inspiratiesessie van 2 uur in de interieurstudio van BMF Studio Interieur. Tijdens deze sessie helpt BMF je op weg met de eerste stappen richting een droominterieur. Dus huis gekocht en vol ideeën, maar je weet niet goed waar te beginnen? Dan is dit pakket zeer geschikt. Besloten om je huidige woning te gaan veranderen/verbouwen, maar je weet niet hoe van start te gaan? Dan helpt de Design Date je op weg.

Tarief € 255,-

Cadeaubon

Een leuk en origineel cadeau ter gelegenheid van bijvoorbeeld:

Ook zakelijk kan een Interieur cadeaubon een perfect cadeau zijn.

Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf €89,-. Neem contact op en kies zelf het gewenste bedrag. De cadeaubon wordt mooi verpakt naar je opgestuurd. Of indien gewenst kan de cadeaubon ook direct aan de ontvanger worden verstuurd.